friptura haiduceasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne de miel taiata cubulete
  • 1 castravete de marime potrivita
  • 3 rosii taiate marunt
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 fire ceapa verde
  • 200 ml iaurt
  • 1 capatana de usturoi zdrobita
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1/4 lingurita chimen pudra
  • piper
  • boia
  • ulei
  • bete de bambus pentru frigarui.

Mod de preparare

Bucatelele de carne bine unse cu ulei se infig pe frigarui.Ceapa verde tocata, patrunjelul tocat se amesteca cu rosiile si cu castravetele dat pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se dau la frigider.Frigaruile se pun pe gratarul incins si se prajesc 10-12 minute.Se mai ung cu ulei din cand in cand ca sa nu se usuce. Se prepara un sos di iaurt, usturoi si condimente.Carnea se serveste cu sos si salata.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise