Friptura pentru Paste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pulpe pui
  • 2 pulpe miel
  • 2 legaturi usturoi verde
  • sare,piper,boia,3 rosi,condimente pentru friptura de miel din comert
  • 1 pahar vin alb
  • 2 cani apa
  • 5 linguri ulei

Mod de preparare

Spalam pulpele le curatam le crestam apoi le asezam in tava le dam cu sare si toate celalalte condimente apoi in crestarura asezam usturoi si rosile le ungem cu putin ulei pe fiecare apoi adaugam apa si le bagam la cuptor cand sunt gata adaugam vinu si le mai lasam putin la cuptor,il inchidem si servim friptura cu ce garnitura dorim.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise