Friptura pentru Paste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pulpe pui
  • 2 pulpe miel
  • 2 legaturi usturoi verde
  • sare,piper,boia,3 rosi,condimente pentru friptura de miel din comert
  • 1 pahar vin alb
  • 2 cani apa
  • 5 linguri ulei

Mod de preparare

Spalam pulpele le curatam le crestam apoi le asezam in tava le dam cu sare si toate celalalte condimente apoi in crestarura asezam usturoi si rosile le ungem cu putin ulei pe fiecare apoi adaugam apa si le bagam la cuptor cand sunt gata adaugam vinu si le mai lasam putin la cuptor,il inchidem si servim friptura cu ce garnitura dorim.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise