Friptura picanta de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui (piept, pulpe, ciocanele)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei peperoni sau iute rosu
  • 7-8 rosii mici
  • 7-8 catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • 5 linguri ulei de masline
  • condimente pentru friptura
  • optional concentrat de ciuperci
  • sare, piper, chili, cimbru

Mod de preparare

Bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, chili, piper, condimente pentru friptura si se lasa minim 10 minute. Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si prajiti carnea cateva minute pe toate partile, apoi adaugati ardeii taiati fasii si rosiile mici taiate in doua si cateva intregi, putina verdeata si cine doreste, concentrat de ciuperci.

Dupa cateva minute, turnati un pahar de apa si lasati la foc mic, intorcand carnea si pe cealalta parte, pana dispare complet apa si friptura se rumeneste frumos. Adaugati verdeata si usturoiul taiat feliute subtiri, mai lasati pe foc 2-3 minute si este gata.

Friptura este foarte aromata si picanta, se poate servi cu sos de usturoi, mujdei, muraturi, salate sau diferite garnituri.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise