Friptura pui picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -Knorr punga magica pentru friptura de pui picant
  • -4 ciocanele de pui
  • -150 gr.ceapa
  • -100 gr. morcov
  • -100 gr.telina
  • -50 gr.pasta tomate
  • -50 ml.ulei,i lingura faina,piper,cimbru,sare.
  • -600 ml.supa de pui Knorr

Mod de preparare

Se pregateste carnea de pui conform instructiunilor in punga magica pentru friptura de pui picant Knorr.

In sosul ramas din punga se adauga uleiul si se inabuse ceapa,morcovi si telina toate taiat marunt.Se adauga faina si pasta de tomate dizolvate in putina supa,restul de supa,piperul,sarea si cimbru si se fierbe 30 minute.

Sosul rezultat se paseaza peste bucatile de carne se da cateva clocote si se ia vasul de pe foc.

Se poate servi cu garnitura de orez.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise