Friptura surpriza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de porc pentru friptura
  • Ciuperci
  • Ardei grasi
  • Cartofi
  • Alte legume
  • Sare,Piper, Mirodenii

Mod de preparare

Pe o folie de aluminiu destul de mare se pune carnea presarata cu ce fel de mirodenii ati poftit, peste carne se pune cartoful taiat pe jumatate si necuratat, peste se pun ardei si ciupercile plus restul de legume asezate frumos (devine greu de pus),toate sarate si condimentate. Se impacheteaza in folia de aluminiu asa incit sa fie ermetic(folositi inca o folie daca e nevoie)si se pun pe gratar cu carnea in jos.Nu se intorc deloc. Dupa 25 minute desfaceti usor pachetul si incercati carnea. De obicei dupa 25 de minute sint gata dar depinde si de cit de groasa este bucata de carne.

Sint practice si delicoase aceste pachete.Le puteti prepara si in cuptor dar sint minunate pentru o masa la iarba verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise