Friptura surpriza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne fara os
  • 200g jambon
  • 200g svaiter
  • 200 g slanina afumata
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • 2 linguri unt
  • supa de zarzavat

Mod de preparare

Carnea se taie in 8 felii groase, care se sareaza si se pipereaza.

Se aleg feliile doua cate doua, se asaza intre ele cate o felie de svaiter si de jambon, apoi se face un rulou, care se leaga cu o ata subtire de bumbac.

Fiecare rulou se acopera cu fasii subtiri de slanina afumata si se aseaza intr-o forma unsa cu unt.

Friptura se acopera cu supa de zarzavat si se introduce in cuptorul rece.

Se coace la foc potrivit. Dupa o ora se intoarce friptura si se adauga un pahar de vin alb si putina apa rece. Se coace in continuare pana cand friptura este gata.

Se scoate friptura, se inlatura slanina si ata si se serveste calda cu garnitura de legume sote.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise