Friptura vanatoreasca cu paste si sos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Petru 2 persoane
  • -2 cotlete porc fara os
  • -cateva ciuperci pleurotus
  • -2-3 fire de ceapa verde,
  • -2-3 catei de usturoi
  • -50ml ulei
  • -o leg. patrunjel
  • -2- 3 feliute de costita afumata
  • -100g pasta de bulion
  • -piper,busuioc, sare
  • -100g paste (de preferat cele colorate)

Mod de preparare

Cu un cutit foarte ascutit se face un buzunar in cotlet.

Se condimenteaza.

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.

Legumele se spala si se taie marunt.

Ciupercile, ceapa, usturoiul se calesc in putin ulei. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul taiat marunt.

Cu aceasta compozitie se umple fiecare cotlet, dupa care se fixeaza cu o scobitoare.

Cotletele astfel pregatite se stropesc cu ulei si se frig pe gratar.

Intre timp costita se taie julien, se caleste usor,si se adauga pasta de bulion dilueata cu 100ml apa.Dupa cateva minute de fierbere, se adauga 50 ml vin, piper, usturoi, busuioc, sare

Pastele se scurg de apa. si se aseaza pe farfurie

Cotletele frumos rumenite se pun langa paste.

Sosul se pune atat peste cotlet cat si peste paste

Se serveste imediat .

Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise