Friptura vanatoreasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne vaca
  • 2 oua
  • sare
  • sunca cruda
  • praz
  • piper
  • z2 cesti zeama de carne
  • 2 lingurite zeama de lamaie

Mod de preparare

Se alege o bucata de carne macra de vaca de sub coasta de un kg. Se curata de pielite, se bate cu ciocanul de lemn, se da cu sare si se unge pe o parte si cealalta cu 2 oua batute. Se umple cu sunca cruda taiata marunt, putin praz tocat si piper. Se ruleaza. Se leaga cu ata, se prajeste putin in unt. Se adauga 2 cesti de zeama de carne si 2 lingurite de zeama de lamaie. Se lasa sa se rumeneasca inabusit, cam o ora.

Se scoate ata, se serveste cu garnitura de legume.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise