Fripturici de boboc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 boboc de rata
  • 1 Punga Magica Knorr pentru pui cu ierburi aromate
  • 1 varza mica alba
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 frunza de dafin

Mod de preparare


Se caleste varza cu putina sare si ulei. Spre sfarsit se adauga si vinul rosu si frunza de dafin si se mai lasa 10 minute la foc mic amestecand des. Se taie bobocul in bucatele mici si se pune in punga magica cu condimente pentru pui cu ierburi aromate. Se lasa la cuptor 50 de minute. Se serveste cu varza calita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise