Frittata cu sunca si ardei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150g sunca cubulete
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri ulei masline
  • 150g cascaval ras (eu am pus cheddar)
  • 150g ciuperci felii
  • Un ardei gras taiat jumate cubulete, jumate fasii
  • Un ardei iute tocat marunt (daca va place picant)
  • 2 lingur ketchup sau rosii la conserva cum am pus eu
  • O lingurita busuioc
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri porumb
  • 100g cascaval ras pentru ornat

Mod de preparare

Se incinge bine cuptorul la 200 de grade. Se bat bine ouale.

Se adauga faina si uleiul si se amesteca bine sa nu faca cocoloase. Se adauga smantana.

Se amesteca in compozitie ardeii cubulete, ciupercile (lasand cateva deoparte pentru ornat), porumbul, sunca, ardeiul iute, ketchup-ul sau rosiile din conserva.

Se adauga busuiocul si se potriveste de sare si piper.

Se orneaza cu ciuperci si ardei gras.

Se baga la cuptor intr-o tava rotunda sau de care preferati, de 26cm, tapetata cu ulei si faina. Se lasa 20 de minute, se scoate si se pune cascaval ras apoi se mai lasa inca 10 minute in cuptor.

Serviti cat este cald.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise