fucte si legume la gratar cu sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • o ardei grasi
  • 2 vinete
  • un ananas
  • 18 ciuperci champanion
  • o concerva de sardele in ulei
  • 3 galbenusuri fierte tari
  • ulei
  • o lingura de otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

taiati, dovleceii, avinetele, ananasul in felii. taiati ardeiul in patru, cutatati ciuprcile si folositi doar palariile. si punetile pe gratar pe ambele fete pentr 3-5 min. scoatei sardelele din ulei si scurgetile. maruntitile si amestecatile cu galbenusurile pisate, un pic de ulei, pana devine o pasta cremoasa. se daug ao lingura de otet, sare, piper dupa gust. se servesc fructele si legumele inpreun acu sosul

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise