Fudulii de berbec la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1
  • 500 kg fudulii
  • sare.

Mod de preparare

Fuduliile se taie in lungime, se curata de pielita exterioara, se cresteaza si se niveleaza sub forma de friptura si se pun pe gratarul incins, uns cu grasime. Cind sint gata pe o parte se intorc pe partea opusa. Se scot de pe gratar si se sareaza dupa gust. Se servesc cu garnituri de legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise