Fursecuri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 cescute (de cafea) cu zahar pudra
  • 3 cescute (de cafea) cu ulei
  • 3 cescute (de cafea) cu faina
  • coaja rasa de lamaie si portocala
  • 1 plic zahar vanilinat

Mod de preparare

Ouale se bat bine pana devin spumoase apoi se adauga pe rand cele trei cescute cu zahar pudra, cescutele de ulei se adauga de asemenea pe rand dar, este de preferat uleiul sa se adauge in cantitate mai mica si la fel se procedeaza cu celelalte ingrediente.

Intr-o tava cu hartie de copt se pun cu lingurita mici mingiute din aluatul rezultat.

Tava se baga in cuptorul incins in prealabil si se lasa la foc moderat, pana capata culoare aurie.

Compozitia ramasa se tine la rece in frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise