FURSECURI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 gr margarina
  • 3 oua
  • 250 gr zahar
  • 600 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • un virf cutit sare

Mod de preparare

toate ingredientele se amesteca bine : se intinde coca si se taie forme : se pun tava cu hartie de copt : dupa ce se scot din cuptor, caldute s etavalesc prin zahar pudra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise