Fursecuri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti obisnuiti
  • 100 g nuci macinate
  • 2 sticlute rom
  • 50 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5-6 linguri cacao
  • 1 pachet margarina
  • 200 g nuca cocos
  • 100-200 g visine din visinata sau compot

Mod de preparare

Intr-un castron pui margarina sa se inmoaie la temperatura camerei. Peste ea pui biscuitii dati prin masina de nuca, apoi nuca macinata, romul, cacaua, zaharul pudra, zaharul vanilat si amesteci bine pana devine ca o coca. Apoi iei cate o bucata in mijlocul careia pui o visina, dupa care o modelezi ca o mingiuta. Treci prin sosul de cacao pregatit in prealabil din 3 linguri de cacao si o cana cu apa (1\4), iar din sos le treci prin nuca de cocos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise