Fursecuri cu nuci Pekan

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare de faina
  • 1/4 lingurita sare
  • 225 gr unt
  • 1/2 pahar+1lingura zahar brun deschis
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 100 gr de nuci pekan prajite putin si tocate marunt

Mod de preparare

Se freaca bine untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa se adauga esenta de vanilie. Intr-o farfurie amestecam faina cu sarea dupa care adaugam la crema pana devine o compozitie omogena si la urma nucile tocate marunt.

Se intinde o foaie de aluminium sau de naylon si se aseaza aluatul pe el dandui forma unui salam lung si destul de subtire. Se da la frigider cel putin o ora jumate sau mai mult.

Incalzim cuptorul la 170 de grade si pe o tava punem o foaie de copt-taiem din salam felii de 6mm si le asezam in tava. Se coc 12minute sau pana sunt aurii.

Se scot afara din cuptor si se lasa cateva minute sa se raceasca bine dupa care se transfera pe o plansa sa se raceasca bine. Se mentin bine intr-o cutie inchisa ermetic.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise