Fursecuri cu rahat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar untura
  • jumatate pahar de bors
  • 1lingurita de amoniac stins
  • drojdie cat o nuca mai mica
  • faina cat cuprinde
  • rahat
  • mirodenii de care doriti

Mod de preparare

Este foarte important ca ouale sa se zbata foarte bine cu zaharul. Se dizolva drojdia in bors si se adauga toate ingredientele peste oua iar la final faina atat cat sa iasa un aluat de consistenta moale. Acest aluat se poate folosi si pentru cornulete. Aluatul trebue sa dospeasca jumatate de ora.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise