Fursecuri cu rahat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar untura
  • jumatate pahar de bors
  • 1lingurita de amoniac stins
  • drojdie cat o nuca mai mica
  • faina cat cuprinde
  • rahat
  • mirodenii de care doriti

Mod de preparare

Este foarte important ca ouale sa se zbata foarte bine cu zaharul. Se dizolva drojdia in bors si se adauga toate ingredientele peste oua iar la final faina atat cat sa iasa un aluat de consistenta moale. Acest aluat se poate folosi si pentru cornulete. Aluatul trebue sa dospeasca jumatate de ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise