Fursecuri cu vanilie

Timp pregatire
2700 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou XL
  • 150 grame faina de grau
  • 150 grame zahar
  • 100 ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • crema de ciocolata pentru decor

Mod de preparare

Intr-ul bol se bate oul spuma cu zahar, apoi se adauga zaharul vanilat, cateva picaturi esenta de vanilie, uleiul si praful de copt si se bat pana se omogenizeaza. Se adauga faina si se amesteca pana se obtine o compozitie groasa, care nu curge.

Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina (e buna si hartia de copt).

Se ia cu lingura aluat si se aseaza in tava.

Se da la cuptorul incins pt aproximativ 10 minute si se coace la foc mic.

Se scot pe un platou si se tapeteaza cu zahar pudra si se realizeaza decorul cu crema de ciocolata cand sunt inca calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise