Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos

Reteta de fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos. Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos reteta simpla si delicioasa.

Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru aluat
  • 250 g unt sau margarina
  • 125 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat(sau esenta)
  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g amidon de porumb(Gustin)
  • pentru ornat
  • 100 g ciocolata alba+o lingurita de ulei sau unt
  • 100 g nuca de cocos deshidratata

Mod de preparare

Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat, esenta, oul si galbenusurile adaugate cate unul.

Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat. Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri, sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare, usor distantate cu lingurita si se da tava la copt, cca.20 minute,i n cuptorul preincalzit la 180 de grade C.

Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.

Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marie, apoi, fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata. Se dau la rece cateva minute. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise