fursecuri fragede

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 175 g faina;
  • » 155 g unt;
  • » 50 g zahar;
  • » 2 galbenusuri;
  • » putin zahar si nuci pentru presarat;
  • » dulceata sau marmelada.

Mod de preparare

Etapa I: Framantati la rece un aluat potrivit de moale. Tineti-l la rece timp de 2 ore.

Etapa II: Intindeti cam de grosimea unui chibrit. Taiati pesmetii mici, rotunzi, cu un pahar de vin. Ungeti cu ou, presarati cu zahar si nuci.

Etapa III: Dupa ce s-au copt, asezati in mijlocul fiecarui pesmet cate un bob de dulceata sau marmelada

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise