Fusilli cu costita si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 g paste fusilli;
  • -100 g costita;
  • -200 g sunca presata;
  • -2 oua;
  • -3 linguri smantana;
  • -cascaval ras;
  • -sare (si alte condimente daca vreti) dupa gust.

Mod de preparare

Am fiert pastele in apa cu sare si 1 lingura de ulei.

Costita am taiat-o marunt si am prajit-o in grasimea proprie; sunca am taiat-o bucatele mici si am prajit-o in aceeasi tigaie cu costita dupa ce aceasta a lasat deja grasime.

Dupa ce sunca si costita s-au prajit, le-am scos din tigaie si le-am pus deoparte; am lasat putina grasime in tigaie in care am facut ouale jumari.

Cand s-au facut am adaugat sunca si costita, cele 3 linguri de smantana si am lasat cateva minute pe foc mic sa se patrunda gusturile.

Acest amestec l-am pus fierbinte peste paste.

Am ras cascaval peste paste si am amestecat totul.

Inainte de a servi am pus pastele in microunde pe functia grill sa se topeasca cascavalul si sa faca un pic de crusta deasupra. (se poate si in cuptor)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise