Fusilli cu somon afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 160 g fusilli de orez
  • 100 g frunze de spanac tanar
  • 150 g somon afumat, taiat fasiute subtiri
  • 2 praji, doar partea alba, feliata subtire
  • 100 ml fond de legume
  • 50 g smantana 32% grasime
  • 1-2 linguri de ulei de orez
  • 1 lingurita de piper alb, macinat

Mod de preparare

Se fierb pastele in multa apa clocotita, cu sare, pana ce sunt al dente. Se scurg bine.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga prazul, se sareaza si se caleste la foc mic-mediu 4-5 minute, pana se inmoaie. Se adauga fondul, se presara cu piper alb si se amesteca. Se acopera tigaia si se gateste prazul la foc mic, pana ce se face foarte moale.

Se adauga smantana, rucola si somonul afumat si se amesteca 30 de secunde. Se ia tigaia de pe foc.

Se adauga pastele in tigaie si se amesteca de cateva ori. Se servesc pastele calde, sau la temperatura camerei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise