Garnitura de mazare la muschi de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Kg. mazare proaspata
  • 1 capatana de salata verde
  • 5 fire de ceapa verde
  • 1 legatura de tarhon
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 lingurita de zahar.

Mod de preparare

Intr-o cratita puneti o bucata de unt, boabele de mazare proaspata (spalate in prealabil), o capatana de salata verde si 5 cepe verzi tocate, adaugati 1 lingurita de zahar, tarhon, patrunjel verde si apa sa le acopere. Lasati sa fiarba cca. 30 minute.

Se poate servi ca garnitura la friptura din muschi de vita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise