Garnitura de mazare la muschi de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Kg. mazare proaspata
  • 1 capatana de salata verde
  • 5 fire de ceapa verde
  • 1 legatura de tarhon
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 lingurita de zahar.

Mod de preparare

Intr-o cratita puneti o bucata de unt, boabele de mazare proaspata (spalate in prealabil), o capatana de salata verde si 5 cepe verzi tocate, adaugati 1 lingurita de zahar, tarhon, patrunjel verde si apa sa le acopere. Lasati sa fiarba cca. 30 minute.

Se poate servi ca garnitura la friptura din muschi de vita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise