GARNITURA (SALATA) DE LEGUME

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov
  • telina
  • fasole verde
  • mazare boabe
  • boabe de porumb
  • ardei gras
  • ceapa verde
  • putin usturoi verde

Mod de preparare

Toate legumele se taie cubulete si se fierb impreuna cu boabele de porumb.

Se pot servi fierte sau sotate in unt.

Aceasta garnitura sau salata de legume se poate servi ca atare, cu zeama de lamaie, maioneza sau garnitura la preparate din carne si peste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise