Gasca salbatica la cuptor

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 gasca
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 4 cepie
  • condimente: sare
  • piper alb
  • boia iute
  • usturoi
  • foi de dafin
  • untura sau sunca afumata

Mod de preparare

Se tine la macerat 3-4 h. gasca cu 3 pahare de otet, dupa accea se spala de otet si se pune la fiert cu o telina rasa, 1 morcov ras, sare, cimbru, cand este gata fiarta, se aseaza in tava si se pune la cuptor cu restul de legume ramase taiate felii, se adauga piper, cimbru, foi de dafin, boia, usturoi pisat sau tocat si 2 pahare de vin alb cu apa si grasime.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise