Gat de curcan umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pipota curcan
  • 1 ficat curcan
  • 1 ceapa
  • 1/2 cutie ciuperci
  • ardei gras colorat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei.

Mod de preparare

Pipota se spala bine si se taie bucatele. La fel si ficatul de curcan.

Ceapa se curata si se taie julien apoi se pune la calit in ulei pina devine sticloasa.Se adauga bucatelele de pipota si ficat si se prajesc bine. Daca e necesar se adauga doua linguri de apa.

Gatul(pielita) se curata si se spala bine , apoi se coase la un capat.

In tocanita de pipota si ficat se adauga felii de ardei si ciuperci din conserva, fierte deja.Se condimenteaza , se adauga oul si se umple gatul, apoi se coase si celalalt capat cu ata.

Se pune intr-o tigaie cu 1/2 pahar cu apa si putin ulei se lasa sa fiarba bine apoi se lasa la prajit pe ambele parti.

Dupa ce s-a racit, gatul se taie felii si se aseaza pe o farfurie, ornandu-se .

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise