Gauffre cu caramel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 oua
  • * 100 g zahar
  • * 125 g iaurt
  • * 3 linguri unt topit
  • * 150 g faina
  • * 1 lingurita praf de copt
  • * Pentru decor:
  • * 1 baton ciocolata Mars
  • * 3 linguri frisca lichida

Mod de preparare

Zaharul il caramelizam si il stingem cu 100 ml apa. Lasam la racit.

Ouale le mixam cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Adaugam siropul de zahar racit, apoi si celelalte ingrediente. Vom obtine un aluat putin mai gros decat cel de clatite.

Punem cate un polonic de aluat in aparatul special de vafe si coacem fiecare \"foaie\" in jur de 5 minute, pana se rumeneste.

Pentru decor topim ciocolata impreuna cu frisca lichida, lasam sa se raceasca, apoi ornam vafele, dupa preferinta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise