Gauffre cu ciocolata si frisca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g unt
  • 50g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 oua
  • 300ml lapte
  • 300g faina
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Batem ouale cu zaharul pana devin ca o crema.Adaugam untul topit,zaharul vanilat,apoi faina amestecata cu praful de copt.Alternam cu lapte.In functie de preferinta se poate adauga si rom.Se obtine un aluat vascos,care se coace in aparatul de vafe.

Pentru umplutura am folosit crema de ciocolata Nutella si frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise