Gauffre cu iaurt si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 oua
  • * 125 g iaurt Cremosso
  • * 200 ml lapte
  • * 50 g unt
  • * 100 g zahar
  • * 100 g ciocolata tocata
  • * 1/2 lingurita paraf de copt
  • * faina cat cuprinde sa iasa un aluat putin mai gros deca cel de clatite

Mod de preparare

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare si cu zaharul.Se adauga untul topit,iaurtul si laptele,mixand in continuare.Se pune si faina,cate putin,pana ajungem la consistenta dorita.La sfarsit incorporam si ciocolata tocata,amestecand usor cu o lingura.

Cu un polonic am pus compozitia in aparatul special de gauffre si am copt cate aproximativ 5 minute pentru fiecare tura.

Am decupat inimioarele si le-am \"machiat\" cu sos de ciocolata alba.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise