Gauffre cu nuca si cacao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 oua
  • * 150 g zahar
  • * 50 g unt
  • * 250 ml lapte
  • * 1 pahar nuca macinata
  • * 2 linguri cacao
  • * esenta de rom
  • * 1 lingurita praf de copt
  • * faina cat sa iasa un aluat mai grosut,dar curgator

Mod de preparare

Ouale le-am mixat cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul. Am adaugat apoi pe rand zaharul,untul topit si racit,laptele caldut,esenta de rom,nuca amestecata cu cacaoa si la sfarsit faina si praful de copt.

Cu un polonic am pus compozitia in aparatul special si am copt cate aproximativ 5 minute,pentru fiecare tura de prajiturici. :)

Am decupat in inimioare si am presarat cu zahar pudra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise