Gaufres de secara cu branza topita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru gaufres:
  • 3 oua;
  • 6 linguri ulei;
  • 6 linguri lapte;
  • 12 linguri faina de secara;
  • un strop de sare;
  • 1 plic praf de copt;
  • Pentru ornat:
  • branza topita Tartino de la Hochland;
  • muschi file;
  • sfecla rosie coapta;

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin si la sfarsit adaug praful de copt. Rezulta o compozitie cremoasa.

Incingem forma pe ochiul de aragaz si turnam gramajoare cu ajutorul unei linguri.Coacem cate 1 minut pe ambele parti.

In functie de preferinta,se decoreaza cu muschi file,rondele de sfecla rosie coapta si branza topita Tartino de la Hochland.Aceasta branza topita cu ingrediente naturale se gaseste in 3 feluri: natur,cu spanac si cu rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise