Gem de mere

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3kg mere
  • 600g zahăr
  • 1 plic sare de lămâie.

Mod de preparare

Se curăță merele și se dau prin răzătoarea mare. Se pune zahărul deasupra și se lasă două ore sau până a doua zi ca să lase zeama. Se pune la fiert pentru 40 de minute amestecând mereu. La final se adaugă sarea de lămâie .Se pune în borcane cât e încă fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise