Ghiveci de vara

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Depinde de ce cantitate vreti sa faceti
  • rosii bine coapte
  • ardei grasi
  • ceapa
  • ciuperci
  • orez
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o tragem in putin ulei ,in cratita in care vom face ghiveciul.

Rosiile spalate si sterse le-am taiat marunt, la fel si ardeii si ii punem peste ceapa unde ii lasam acoperiti cam 10 minute, dar amestecam de cateva ori in cratita.

Punem ciupercile fierte si orezul spalat in ghiveci.Daca este cazul mai putem adauga un strop de apa, dar eu nu am pus ca au lasat rosiile suc.

Asezonam.

Cand orezul este fiert ghiveciul este gata.

Repede...nu ?

Pofta mare sa aveti !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise