Gnocchi de cartofi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg cartofi cu coaja rosie
  • cca 300g faina
  • sare

Mod de preparare

Fierbem cartofii curatati de coaja in apa cu sare,timp de 15 minute;

Ideali sunt cartofii cu coaja rosie pt preparrea gnocchilor;

Odata ce sunt fierti ii scurgem bine de apa si presam ca pt piure,trebuie sa-i lucram cat sunt fierbint;

Piureul obtinut se amesteca cu faina putin cate putin,deorece compozitia poate cere mai multa sau mai putina faina;

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise