Gnocchi gratinati

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de gnocchi de cartofi din comert
  • 50 g parmezan
  • 100g cascaval
  • 100ml smantana
  • 50g branza dulce
  • 25g unt
  • piper,sare;

Mod de preparare

Gnocchi ii fierbem 3-4 minute pana ce vin sus,ii luam cu un spumar ii amestecam cu ulei de masline,si ii dam deoparte;

Intre timp topim untul,adaugamcascavalul ras,branza dulce,topim totul la foc dulce,adaugam smantana si oprim focul;

Amestecam compozitia cu gnocchi pusi deoparte,ii asezam intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet,deasupra presaram parmezanul si introducem totul la cuptorul cald 200°C timp de 20 minute;

Servim cald cu parmezan si piper ras ;

Pofta buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise