gogosari in suc de rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 9 kg gogosari
  • 1 cana ulei
  • 1 cana otet
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana zahar
  • 1 cana sare

Mod de preparare

Otetul, uleiul, sucul de rosii,sarea si piperul se fierb.

Gogosarii se taie cubulete. cand a inceput sa clocotrasca otetul si celelalte ingrediente se pune cate putin di gogosarii taiati si se da in clocot (5 MIN!!!). se scot cu o strecuratoare, si se repeta actiunea pana se fierb toti ogosarii. Dupa accea se pun in borcane si se toarna peste ei compozitia in care au fiert. se pot servi a 2-a zi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise