Gogosari murati

Timp pregatire
1440 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari 5 kilograme
  • 1 mana de sare grunjoasa neiodata,
  • 1 litru de otet de seineana,
  • hrean,
  • 700 grame zahar

Mod de preparare

Gogosarii se spala, se taie felii, se asaza intr-un vas si se adauga otetul, zaharul, sarea,hreanul si se lasa 24 ore pentru macerare.

Se asaza in borcane fara a se indesa si apa rezultata se fierbe si se adauga calduta peste acestia. Se adauga acid salicilic si se capseaza borcanele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise