Gogosari murati pentru iarna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 buc gogosari rosii,
  • 1 l otet ,
  • 250 g zahar,
  • 150 g sare,
  • 4-5 foi de dafin,
  • piper boabe,
  • seminte de mustar,
  • hrean,
  • salicil.

Mod de preparare

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi.

In apa pe care gogosariicare au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si GATA, nu se mai fierb!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise