Gogosari murati pentru iarna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 buc gogosari rosii,
  • 1 l otet ,
  • 250 g zahar,
  • 150 g sare,
  • 4-5 foi de dafin,
  • piper boabe,
  • seminte de mustar,
  • hrean,
  • salicil.

Mod de preparare

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi.

In apa pe care gogosariicare au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si GATA, nu se mai fierb!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise