Gogosari umpluti cu struguri

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg gogosari mari si sanatosi
  • 2 ciorchini de struguri albi si negri aromati
  • 2mere
  • 1l de otet
  • 1cana zahar
  • 3lde apa
  • frunze de dafin
  • 1lingura de sare la litru de lichid
  • 1lingura boabe de piper
  • 1lingura boabe de mustar
  • radacina de hrean

Mod de preparare

Gogosarii curatati de cotoare si seminte si spalati, sunt lasati sa se scurga. Boabele de struguri spalate le punem intr-un castron. Punem intr-o oala pe foc otetul,apa,sare,zahar,si restul mirodeniilor iar cand incepe sa clocoteasca oparim gogosarii 1-2min, iar dupa ce s-au racit umplem cu boabe de struguri si deasupra o rondea de mar; punem in borcan gogosarii,printre ei felii de hrean,restul de boabe ramase,umplem borcanul cu otet,punem capacul si sterilizam borcanul 10min din momentul in care incepe sa fiarba apa; lasam sa se raceasca in apa apoi depozitam la camara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise