Gogosarii curatati de cotoare si seminte si spalati, sunt lasati sa se scurga. Boabele de struguri spalate le punem intr-un castron. Punem intr-o oala pe foc otetul,apa,sare,zahar,si restul mirodeniilor iar cand incepe sa clocoteasca oparim gogosarii 1-2min, iar dupa ce s-au racit umplem cu boabe de struguri si deasupra o rondea de mar; punem in borcan gogosarii,printre ei felii de hrean,restul de boabe ramase,umplem borcanul cu otet,punem capacul si sterilizam borcanul 10min din momentul in care incepe sa fiarba apa; lasam sa se raceasca in apa apoi depozitam la camara.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise