1.Se taie cartofii curatati in bucati si se fierb in apa sarata.Se lasa sa se scurga si, dupa ce s-au racit putin, se zdrobesc ca pentru piure si se amesteca cu crema de branza.
2.Se toaca pestele afumat si se amesteca cu pireul de cartofi si branza.Se aduga mararul tocat ,coaja de lamaie, sosul de hrean-hreanul ras amestecat cu sare si otet-,sare si piper.
3.Se modeleaza din compozitia de cartofi gogosi , se dau prin pesmet si se aseaza pe o tava unsa cu ulei.Se rumenesc in cuptorul incins timp de 12 minute , intorcandu-le dupa 6 minute
4.Se servesc cu crema de hrean si felii de paine neagra de secara.Crema de hrean se prepara astfel:se amesteca toate ingredientele si se pastreaza crema la frigider pana la servire.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise