GOGOSI CU IAURT

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 borcane mici de iaurt
  • -3 oua
  • -mirodenii(zahar vanilat, esenta de rom sau vanilie, coaja rasa de lamaie)
  • -faina cat cuprinde
  • -1 lingurita de bicarbonat stins in zeama de lamaie sau otet
  • -zahar dupa gust
  • -200 ml ulei

Mod de preparare

Intr-un castron se pune pe rand-putina faina, bicarbonatul stins, iaurtul, ouale, zaharul, mirodeniile si se amesteca bine toata compozitia astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Se mai adauga faina pana se obtine o compozitie mai tare decat compozitia de la clatite.

Cu ajutorul unei linguri mari se ia din compozitie si se prajeste in ulei incins, in tuci , la foc mic.

Se pudreaza cu zahar vanilat sau se pot servi cu o lingura de dulceata adaugata peste ele.

Va asigur ca sunt delicioase si va doresc ......Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise