Gogosi pripite

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 grame iaurt
  • o esenta vanilie
  • un plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • faina cat cuprinde
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra pt decor si topping cacao

Mod de preparare

Se pune iaurtul intr-un bol se adauga oualele, esenta, zaharul vanilat, praful de copt si se amesteca apoi se adauga faina pana ce compozitia devine ca o smantana mai groasa.se pregateste un vas cu apa. Se pune uleiul la incins,se adauga gogosile cu lingura. De fiecare data se trece lingura prin apa rece ca sa nu ia aspect urat, sa se deformeze prea mult knd se pun la prajit.se prajesc la foc potrivit, nu prea mare deoarece raman crude la mijloc. Se scot pe hartie absorbanta si se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise