GORDON BLEU

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati de pui, porc sau vita
  • 4 sau 8 felii de sunca sau costita
  • 4 felii de cascaval
  • 1 ou
  • 3 linguri de pesmet
  • 2 linguri de faina
  • sare si piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se taie carnea, se pune in folie de plastic si se bate pana ajunge la grosimea dorita. Se condimenteaza.

Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie de sunca si de cascaval se prinde cu o scobitoare.

Se da prin faina, prin ou, apoi se tavaleste prin pesmet.

Se pune ulei in tigaie la incins cat sa acopere snitelul pana la jumatate. Se prajeste pe ambele fete.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise