GORDON BLEU

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati de pui, porc sau vita
  • 4 sau 8 felii de sunca sau costita
  • 4 felii de cascaval
  • 1 ou
  • 3 linguri de pesmet
  • 2 linguri de faina
  • sare si piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se taie carnea, se pune in folie de plastic si se bate pana ajunge la grosimea dorita. Se condimenteaza.

Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie de sunca si de cascaval se prinde cu o scobitoare.

Se da prin faina, prin ou, apoi se tavaleste prin pesmet.

Se pune ulei in tigaie la incins cat sa acopere snitelul pana la jumatate. Se prajeste pe ambele fete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise