Gratar combinat Party

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-1,2 kg pulpe si piept de pui
  • 700 g carnati subtiri de porc
  • 1 kg cotlet/ceafa/pulpa de porc
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru, paprika, sare, piper, concentrat de pui sau ciuperci, condimente pentru gratar

Mod de preparare

Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika si putin cimbru. Carnea de porc se feliaza (cam 1 cm grosime) si se da prin baitzul de condimente, apoi se lasa minim jumatate de ora la rece. Carnea de pui se condimenteaza cu concentrat, cimbru, paprika si piper si se lasa la rece, tot jumatate de ora. Carnatii se prind cu scobitori in spirale mici, ondulati sau alte forme.

Puneti pe gratar intai carnatii, scoatet-i pe un platou garnisit cu salata verde si rosii. In continuare procedati la fel cu carnea de porc si cea de pui pana se rumenesc frumos. Inainte de a le duce la masa mai puneti-le o data pe gratar pe toate, suprapuse, ca sa fie fierbinti si sa se combine aromele.

Puteti sa preparati gratarul Party acasa sau la picnic. Fiecare serveste ce pofteste, cu mustar, muraturi, salate, mujdei, etc.

Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise