Preparare : facem intr-un bol un amestec din ulei, otet balamic, soia, ketchup si ierburi aromate. Facem fiecare bucata de piept de pui cu sare si piper si apoio trecem prin amestecul facut . Ideal este sa le lasam asa la frigider pentru o ora.
Dupa o ora le prajim pe un grill cu focul dat pe mediu sa se patrunda bine.
Separat facem sosul de branza roquefort punand intr-o caserola branza, untul, laptele si vinul si lasand sa se topeasca si omogenizeze la foc mic .
Aranjam pe un platou gratarele si le servim cu cartofi prajiti si un decor facut din salata verde, castraveti si morcov .
Eu am preferat sa le servesc in varianta asta si cu sos de branza presarat peste.
Decorul facut a fost pe ca de simplu pe atat de efect si a servit si pe post de salata
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise