Gratar special de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • carne tocata de pui (pulpele)
  • condimente: sare, concentrat de ciuperci, curry, usturoi, verdeata tocata, boia, chili

Mod de preparare

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin.

2. Se toaca pulpele (se poate folosi carne tocata de pui din comert), se condimenteaza si se adauga usturoi tocat foarte fin, apoi se omogenizeaza compozitia.

3. Peste bucatile de piept se intinde un strat de 1 cm de tocatura si se preseaza bine. Din ce ramane se fac mititei.

4. Se pun pe gratar bucatile cu pieptul in jos iar dupa ce se rumenesc putin, se intorc.

Se serveste cu garnitura de cartofi, sos de usturoi, salata sau muraturi.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise