Grosti

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi potriviti
  • 250 gr. bacon
  • 2 cepe mici
  • chimion
  • 1 cana supa
  • carne de la friptura
  • 2 castraveti murati

Mod de preparare

Se fierb cartofii intregi, se racesc, se taie rondele si se frig in ulei. Se dau la o parte si separat se frige baconul taiat cubulete si ceapa taiata rondele (pentru a nu pica greu la stomac se poate frige in ulei de masline). Cind baconul si ceapa s-au dinstuit, se adauga cartofii, putin chimion, sare, piper dupa gust si se mai lasa doua minute la fript, dupa care se adauga o cana de supa si carnea taiata bucatele mici. Se mai lasa putin pe foc dupa care se ia la o parte si se adauga castravetii taiati in cuburi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise