Gulas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne vita,
  • 1 ceapa,
  • sare, piper,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • 200g bakon afumat

Mod de preparare

Se taie carnea, se prajeste in putin ulei, (cam 7-8 minute) apoi se pune ceapa taiata , sare piper (dupa gust)

Se amesteca continu (cam 5 minute), dupa aceia se pune boia se amesteca (2 minute) dupa aceia se adauga bakonul si se mai amesteca cam 3-4 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise