GULAS CU CARNE DE PORC SI CARTOFI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 GR. PULPA DE PORC
  • 2 CEPE MARI
  • 2 MORCOVI 1
  • BUCATA USTUROI
  • 1 KG CARTOFI BOIA
  • ULEI DE MASLINE
  • LEUSTEAN
  • PATRUNJEL
  • 1 ARDEI IUTE
  • DELIKAT DUPA GUST
  • PIPER

Mod de preparare

SE CALESTE CEAPA IN 5 LINGURI ULEI DE MASLINE , PANA DEVINE AURIE, SI MORCOVUL TAIAT RONDELE ,SE PUNE BOIA, CARNEA DE PORC TAIATA CUBULETE, CARTIOFII RONDELE, SE FIERB , APOI SE PUNE ARDEIUL IUTE, USTUROIUL PISAT, SI LA URMA FRUNZELE DE PATRUNJEL SI LEUSTEAN, DELIKAT DUOPA GUST

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise