Gulas cu carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cepe
  • ulei
  • bulion
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • carne(pui
  • porc
  • vita..) galuste:2
  • 3 oua
  • 1 lingurita de unt
  • 100g faina
  • sare

Mod de preparare

Calesti ceapa in ulei, adaugi carnea taiata bucatele mici si le calesti impreuna.Adaugi bulionul mai amesteci un pic si apoi stingi cu apa .Le lasi sa fairba pe toate impreuna pana carnea e fragezita ,adaugi si boiaua ,potrivesti de gust.Separat faci galustele.Se freaca untul cu ouale si faina si un pic de sare pana obtii un aluat de consistenta moale.Compozitia se i-a cu lingurita si se pune in apa clocotita cu sare si se fierbe 10-15 min.Se amesteca toate si se toaca verdeata deasupra

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise